Topos, de nieuwe naam voor Topos Architecten en Topos Fields

Topos-kantoor

Topos Architecten en Topos Fields bundelen hun krachten. Want deze nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van het vak. Vanaf nu gaan wij verder onder één naam: Topos.

Samen sterker

Sinds de oprichting in 1953 heeft Topos Architecten zich ontwikkeld tot een succesvol architectenbureau. Na verloop van tijd ontstond daaruit bouwadviesbureau Topos Fields. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee-eenheid ervoor zorgt dat we veel verschillende rollen kunnen aannemen. Samen vormen we een allround ontwerp- en adviesbureau en kunnen we flexibel inspelen op de vragen die aan ons worden gesteld.

Brede range aan opdrachtgevers

Onder de naam Topos brengen we al onze kennis en expertise bij elkaar. Tijdens het bouwproces kunnen we onze verschillende disciplines inzetten. Hierdoor kunnen we een brede range aan opdrachtgevers bedienen.

Samenwerken

Integraal samenwerken met alle partijen vinden wij essentieel. Want alleen door samen te werken, komen we tot het beste resultaat. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en luisteren met plezier naar de wensen en behoeften van onze klanten. Onze kennis en ervaring zijn daarbij een bron van inspiratie. En door samen de juiste keuzes te maken, komen we tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Ervaringen delen

Omdat wij onze ervaringen graag met ons netwerk willen delen, gaan we vanaf nu nog regelmatiger bloggen. We gaan schrijven over alles wat ons bezighoudt. Bijvoorbeeld over projecten die we hebben gerealiseerd. Of over actuele onderwerpen in de bouwwereld, zoals duurzaamheid en energiezuinigheid. Maar ook nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied zullen we bespreken, zoals BIM in combinatie met augmented reality. Houd uw mailbox de komende tijd dus in de gaten, dan weet u zeker dat u niets mist!

Nieuwe website

Bij deze nieuw ingeslagen weg hoort ook een nieuwe website. Vanaf nu kunt u ons op het web vinden als www.topos.nl. Neem gauw een kijkje!

Gerelateerde artikelen


In Praktijkcollege Het Metrum kun je straks levensecht leren

Praktijkcollege Het Metrum in Leiden gaat renoveren en uitbreiden. De school, die onderwijs verzorgt aan leerlingen met een (lichte) verstandelijke beperking, is gehuisvest in een voormalige basisschool. Voor praktijkonderwijs geen ideale setting. In de nieuwe opzet komen er onder meer voldoende geschikte praktijklokalen en wordt de buurt betrokken...

Lees meer

ILS Ontwerp & Engineering; op weg naar de ontknoping…

Een brede vertegenwoordiging van circa 90 professionals uit de bouwsector die zich actief met BIM (Bouw Informatie Model) bezighouden, komen bijeen om het thema ILS (Informatie Levering Specificatie) naar een volgend niveau te brengen. Aanleiding hiervoor is de grote behoefte onder deze groep om...

Lees meer

Groenmarkt Amsterdam, uniek project vol bouwkundige uitdagingen

Midden in de Amsterdamse Jordaan, tussen de Marnixstraat en de Singelgracht, verrijzen twee bijzondere woongebouwen rondom een intiem plein. Uniek zijn onder meer de groene gevels met beplanting en het spectaculaire dak met duinlandschap en natuurzwembad. Topos verzorgt voor dit project de bouwkundige engineering middels 3D BIM. We spraken erover...

Lees meer