Topos, de nieuwe naam voor Topos Architecten en Topos Fields

Topos-kantoor

Topos Architecten en Topos Fields bundelen hun krachten. Want deze nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van het vak. Vanaf nu gaan wij verder onder één naam: Topos.

Samen sterker

Sinds de oprichting in 1953 heeft Topos Architecten zich ontwikkeld tot een succesvol architectenbureau. Na verloop van tijd ontstond daaruit bouwadviesbureau Topos Fields. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee-eenheid ervoor zorgt dat we veel verschillende rollen kunnen aannemen. Samen vormen we een allround ontwerp- en adviesbureau en kunnen we flexibel inspelen op de vragen die aan ons worden gesteld.

Brede range aan opdrachtgevers

Onder de naam Topos brengen we al onze kennis en expertise bij elkaar. Tijdens het bouwproces kunnen we onze verschillende disciplines inzetten. Hierdoor kunnen we een brede range aan opdrachtgevers bedienen.

Samenwerken

Integraal samenwerken met alle partijen vinden wij essentieel. Want alleen door samen te werken, komen we tot het beste resultaat. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en luisteren met plezier naar de wensen en behoeften van onze klanten. Onze kennis en ervaring zijn daarbij een bron van inspiratie. En door samen de juiste keuzes te maken, komen we tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Ervaringen delen

Omdat wij onze ervaringen graag met ons netwerk willen delen, gaan we vanaf nu nog regelmatiger bloggen. We gaan schrijven over alles wat ons bezighoudt. Bijvoorbeeld over projecten die we hebben gerealiseerd. Of over actuele onderwerpen in de bouwwereld, zoals duurzaamheid en energiezuinigheid. Maar ook nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied zullen we bespreken, zoals BIM in combinatie met augmented reality. Houd uw mailbox de komende tijd dus in de gaten, dan weet u zeker dat u niets mist!

Nieuwe website

Bij deze nieuw ingeslagen weg hoort ook een nieuwe website. Vanaf nu kunt u ons op het web vinden als www.topos.nl. Neem gauw een kijkje!

Gerelateerde artikelen


Feestelijke Sabrage bij start bouw revitalisatie Zomerland

Feestelijke Sabrage bij start bouw revitalisatie Zomerland Na het tekenen van de aannemingsovereenkomst in juli van dit jaar is er in serviceflat Zomerland veel gebeurd. Voordat de revitalisering, die in twee fasen zal plaatsvinden, kon starten moest een volledig bouwdeel worden vrijgemaakt....

Lees meer

Lelijk eendje wordt prachtige zwaan

In de wijk Voorhof in Leiderdorp waren de basisscholen ‘De Hasselbraam’ en ‘Regenboog’ samen met kinderopvangorganisatie Stichting FloreoKids, gehuisvest in een verouderde systeemschool uit de jaren ’70. Zowel het interieur als het exterieur van het verzamelcomplex maakte een sleetse indruk. Door veranderende leerlingenaantallen en onderwijssystemen...

Lees meer