Topos, de nieuwe naam voor Topos Architecten en Topos Fields

Topos-kantoor

Topos Architecten en Topos Fields bundelen hun krachten. Want deze nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van het vak. Vanaf nu gaan wij verder onder één naam: Topos.

Samen sterker

Sinds de oprichting in 1953 heeft Topos Architecten zich ontwikkeld tot een succesvol architectenbureau. Na verloop van tijd ontstond daaruit bouwadviesbureau Topos Fields. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee-eenheid ervoor zorgt dat we veel verschillende rollen kunnen aannemen. Samen vormen we een allround ontwerp- en adviesbureau en kunnen we flexibel inspelen op de vragen die aan ons worden gesteld.

Brede range aan opdrachtgevers

Onder de naam Topos brengen we al onze kennis en expertise bij elkaar. Tijdens het bouwproces kunnen we onze verschillende disciplines inzetten. Hierdoor kunnen we een brede range aan opdrachtgevers bedienen.

Samenwerken

Integraal samenwerken met alle partijen vinden wij essentieel. Want alleen door samen te werken, komen we tot het beste resultaat. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en luisteren met plezier naar de wensen en behoeften van onze klanten. Onze kennis en ervaring zijn daarbij een bron van inspiratie. En door samen de juiste keuzes te maken, komen we tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Ervaringen delen

Omdat wij onze ervaringen graag met ons netwerk willen delen, gaan we vanaf nu nog regelmatiger bloggen. We gaan schrijven over alles wat ons bezighoudt. Bijvoorbeeld over projecten die we hebben gerealiseerd. Of over actuele onderwerpen in de bouwwereld, zoals duurzaamheid en energiezuinigheid. Maar ook nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied zullen we bespreken, zoals BIM in combinatie met augmented reality. Houd uw mailbox de komende tijd dus in de gaten, dan weet u zeker dat u niets mist!

Nieuwe website

Bij deze nieuw ingeslagen weg hoort ook een nieuwe website. Vanaf nu kunt u ons op het web vinden als www.topos.nl. Neem gauw een kijkje!

Gerelateerde artikelen


Lelijk eendje wordt prachtige zwaan

In de wijk Voorhof in Leiderdorp waren de basisscholen ‘De Hasselbraam’ en ‘Regenboog’ samen met kinderopvangorganisatie Stichting FloreoKids, gehuisvest in een verouderde systeemschool uit de jaren ’70. Zowel het interieur als het exterieur van het verzamelcomplex maakte een sleetse indruk. Door veranderende leerlingenaantallen en onderwijssystemen...

Lees meer

Eén ding zeker is: niets is zeker

Af en toe zijn we bij Topos betrokken bij gecompliceerde ontwikkelingsprojecten. Projecten waar soms zoveel bij komt kijken, dat alles nét even anders loopt dat je vooraf had kunnen bedenken. Een voorbeeld is het project De Stadhouders in Den Haag, waar we in 2015 bij betrokken werden door ELV Architecten om de bouwkundige engineering te verzorgen....

Lees meer

Is Nederland al klaar voor ‘beweeg’ scholen?

Het debat over meer bewegen van kinderen op school is in volle gang. Of het wel of niet een positieve uitwerking heeft op de cognitieve leerprestaties van kinderen is nog onderwerp van onderzoek. Iedereen is het er wel over eens dat meer bewegen voor kinderen beter is. De vraag is echter of dit een taak voor leerkrachten is, die hebben al veel op hun...

Lees meer