Topos, de nieuwe naam voor Topos Architecten en Topos Fields

Topos-kantoor

Topos Architecten en Topos Fields bundelen hun krachten. Want deze nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van het vak. Vanaf nu gaan wij verder onder één naam: Topos.

Samen sterker

Sinds de oprichting in 1953 heeft Topos Architecten zich ontwikkeld tot een succesvol architectenbureau. Na verloop van tijd ontstond daaruit bouwadviesbureau Topos Fields. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee-eenheid ervoor zorgt dat we veel verschillende rollen kunnen aannemen. Samen vormen we een allround ontwerp- en adviesbureau en kunnen we flexibel inspelen op de vragen die aan ons worden gesteld.

Brede range aan opdrachtgevers

Onder de naam Topos brengen we al onze kennis en expertise bij elkaar. Tijdens het bouwproces kunnen we onze verschillende disciplines inzetten. Hierdoor kunnen we een brede range aan opdrachtgevers bedienen.

Samenwerken

Integraal samenwerken met alle partijen vinden wij essentieel. Want alleen door samen te werken, komen we tot het beste resultaat. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en luisteren met plezier naar de wensen en behoeften van onze klanten. Onze kennis en ervaring zijn daarbij een bron van inspiratie. En door samen de juiste keuzes te maken, komen we tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Ervaringen delen

Omdat wij onze ervaringen graag met ons netwerk willen delen, gaan we vanaf nu nog regelmatiger bloggen. We gaan schrijven over alles wat ons bezighoudt. Bijvoorbeeld over projecten die we hebben gerealiseerd. Of over actuele onderwerpen in de bouwwereld, zoals duurzaamheid en energiezuinigheid. Maar ook nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied zullen we bespreken, zoals BIM in combinatie met augmented reality. Houd uw mailbox de komende tijd dus in de gaten, dan weet u zeker dat u niets mist!

Nieuwe website

Bij deze nieuw ingeslagen weg hoort ook een nieuwe website. Vanaf nu kunt u ons op het web vinden als www.topos.nl. Neem gauw een kijkje!

Gerelateerde artikelen


Kopersbegeleiding Houthaven via BIM server

In de Amsterdamse Houthaven wordt het prachtige nieuwbouwproject Pier2 ontwikkeld. Er worden in totaal 130 eengezinswoningen van 4 of 5 verdiepingen gebouwd. Momenteel is fase 3 in verkoop; 58 woningen met een ondergrondse parkeervoorziening welke rechtstreeks vanuit woning bereikbaar is. De Houthaven...

Lees meer

Is Nederland al klaar voor ‘beweeg’ scholen?

Het debat over meer bewegen van kinderen op school is in volle gang. Of het wel of niet een positieve uitwerking heeft op de cognitieve leerprestaties van kinderen is nog onderwerp van onderzoek. Iedereen is het er wel over eens dat meer bewegen voor kinderen beter is. De vraag is echter of dit een taak voor leerkrachten is, die hebben al veel op hun...

Lees meer

Fit for the future

Raephorst ‘Serviced Apartments’ ligt aan de rand van het dorp Wassenaar. In het vijf woonlagen tellende gebouw bevinden zich duurzame, moderne en stijlvolle huurappartementen. Huurders kunnen gebruikmaken van tal van voorzieningen. Tot voor kort was Raephorst, dat toen nog Zomerland heette, een verouderde, traditionele serviceflat. De...

Lees meer