Zorg2019-12-03T11:50:31+00:00

Zorg

Zorg
Het ontwerpen van zorggebouwen vraagt om een bijzondere aanpak. Aan de huisvesting voor mensen die specialistische zorg nodig hebben, worden immers specifieke eisen gesteld. Topos is al jarenlang actief als architect in de gezondheidszorg. Sinds onze oprichting in 1953 hebben we tal van projecten voor zorginstellingen gerealiseerd. We weten dus wat er speelt in deze sector.

Ontwerpen van zorggebouwen
Als architect proberen wij ons altijd zoveel mogelijk te verplaatsen in de gebruiker. In de zorg is dat misschien nog wel belangrijker dan in andere branches. Bij het ontwerpen van zorggebouwen stellen wij de mogelijkheden van de cliënt dan ook altijd centraal. Gecombineerd met de wensen en eisen van zorgprofessionals kunnen wij de best mogelijke oplossing garanderen. Voor cliënten, verzorgenden én leidinggevenden.

Van nieuwbouw tot revitalisatie
Het huisvesten van bewoners in woongroepen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Bij diverse projecten hebben we dit op succesvolle wijze vorm gegeven. Daarnaast is Topos een goede partner in de ontwerpdialoog als het gaat om gezondheidscentra en huisartspraktijken. We hebben niet alleen veel ervaring met nieuwbouw, maar ook met renovatie en transformatie. Met veel plezier begeleiden en ondersteunen wij zorginstellingen bij het hele proces.

Ga naar de bovenkant