OPDRACHTGEVER: IFB Filtertechniek
OMVANG: ca. 930 m2 kantoren en 3000 m2 bedrijfshal
ARCHITECT: Sander Kreijns
REALISATIE: medio 2019
LOCATIE: Seggelant Brielle

IFB Filtertechniek is een expert op het gebied van luchtfiltratie en voorziet ventilatiesystemen van de best mogelijke luchtfilters. Door groeiende omzet is er behoefte aan meer ruimte voor opslag, productie en kantoorfaciliteiten. Op industrieterrein Seggelant in Brielle is een nieuw bedrijfsgebouw ontworpen als een maatpak voor IFB Filtertechniek en gelieerde bedrijf Interfilter.

De plint waarop de bedrijfshal is geplaatst loopt door als scheiding tussen bedrijfshal en kantoorgebouw en vormt vervolgens het riante dak waaronder het kantoor is vormgegeven. De kantoorvloeren zijn vrij indeelbaar waardoor een flexibele indeling voor de toekomst is gewaarborgd. De kantine is voorzien van een ruim dakterras voor het personeel.

De nieuwbouw wordt volledig gasloos en wordt gerealiseerd met een Groen Financiering. Het pand voldoet aan de meest moderne duurzaamheidseisen en voldoet aan de ‘nul-op-de-meter’ normen.

Bedrijfspand, duurzaam, nul op de meter, groen financiering, kantoor, energiezuinig, bedrijfsgebouw, gasloos, bedrijfspand, duurzaam, nul op de meter, groen financiering, kantoor, energiezuinig, bedrijfspand, duurzaam, nul op de meter, groen financiering, gasloos, kantoor, energiezuinig.